Ingrediente :
1 conopida
1 broccoli
2 ardei grasi rosii
200 ml smantana pentru gatit
150 gr cascaval
1 lingurita nucsoara
Sare, piper
Un cub mic de unt pentru uns vasul de copt
Preparare:
Se spala conopida si broccoli si se desfac si buchetele
mici. Punem apoi conopida si broccoli la
steamer pentru 5 minute sau in apa
fiarta cu sare si fierbem circa 5 min .Ca sa oprim procesul de gatire punem
conopida si broccoli in apa rece cu gheata si apoi lasam la scurs.
Spalam ardeiul il curatal de seminte si il taiem fasii,
Amestecam smantana cu sacavalul ras , sarea, piperul si
nucsoara macinata.
Ungem vasul de copt cu unt , turnam o parte din amestecul de
smantana si cascaval apoi asezam conopida, broccoli si ardeiul, apoi turnam cealalta
parte de amestec de smantana si ornam cu ultimul strat de legume.
Dam la cuptor circa 10-15 minute pana capata o crusta
frumoasa aurie.
Pofta buna !