INGREDIENTE:
-500 g Baby Hering
- 3 oua
- jumatate sticla bere
- faina cat cuprinde
- pudra de usturoi
-sare, piper proaspat macinat
-susan
-un iaurt mic
-un catel de usturoi
-marar, patrunjel
-lamaie
-ulei pentru prajit
PREPARARE:
Batem ouale , apoi
adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.Si subtiem cu bere.
condimentam apoi cu sare, piper proaspat macinat si pudra de usturoi.
Se amesteca pana
devine un aluat consistent, dar nu prea gros.Pestele il taiem pe jumatate,
scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.
Trecem pestele prin compozitia de rezultata, il presaram cu
susan si il punem la prajit in ulei
incins.Se prajeste pe ambele parti si se pune servetel de hartie ca sa absoarba
excesul de ulei.
Pentru servire se pregateste un sos din iaurt amaestecat usturoi pisat marar si
patrunjel fin tocat si optional zeama de lamaie. Acest preparat este excellent
servit cu un pahar de bere.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu