marți, 23 mai 2017

PUI AROMAT CU ULEI DE COCOS #retetameacucocos #vegis.ro



Ingrediente :
2-3  linguri ulei de cocos NIAVIS
1 lingura boia dulce afumata
1 lingurita turmeric
1 lingurita sare
½ lingurita piper mozaic
1 pui intreg

PREPARARE:
Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos NIAVIS.
Cu pasta obtinuta masam bine puiul si il lasam la odihnit minim o ora.
Se  pune puiul in tava de copt, se acopera intai cu hartie de copt apoi cu folie de aliminiu si se tine la cuptor la 180 C  o ora pentru o coacere inabusita.
Dupa o ora  se inlatura capacul din hartie de copt  se mai lasa 10-15 minute la cuptor ca sa prinda crusta crocanta.
Se serveste puiul alaturi de o salata de sezon.
Pofta buna !