luni, 26 septembrie 2016

TOCANITA MAROCANA CU CARNATI DE CURCAN

Ingrediente:
500 gr carnati de curcan
Maggi Secretul Gustului Gaina
2 dovlecei
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
1 conseva naut
250 gr ciuperci
2 linguri ulei de masline
1 lingurita boia afumata
1 lingurita curcuma
2 catei ustroi
Sare, piper

Preparare:
Se spala si se curata ardeiul gras apoi se taie in bucati potrivite.Procedam la fel si cu dovleceii si ciupercile. Se curata usturoiul , se toaca marunt,  se pune la calit in ulei de masline apoi adaugam boiaua afumata si curcuma .Punem ardeiul   si dovleceii la calit, apoi adaugam ciupercile, nautul, Maggi Secretul Gustului Gaina si o ceasca de apa. Punem capacul si lasam leguleme sa se inabuseasca circa10 min.
Verificam daca s-au gatit legumele dar nu la stadiul sa devina foarte moi deoarece isi pierd din substantele nutritive, asezonam cu sare si piper.
Frigem pe grillul de aragaz carnatii de curcan si ii servim alaturi de tocanita marocana.
Pofta buna !