Ingrediente:
- 400 gr cartofi,
- 50 gr unt,
- 1 l lapte dulce,
- Sare, piper, nucsoara
- 1 ceascuta smantana
- Cateva fasii de bacon,
- Seminte de dovleac prajite
Preparare :
Se curata cartofii, se
taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt aproape fierti cartofii,
se scurge apa si se adauga laptele fierbinte
si se mai fierb putin.
Dupa ce au fiert foarte
bine cartofii se strecoara , pastrandu-se laptele, se paseaza impreuna cu
untul, sarea, piperul si nucsoara, apoi se adauga latele si smantana.
Se frig fasiile de bacon
pana devin crocante.
Se parjesc semintele de
dovleac intr-o tigaie nonaderenta.
Se serveste supa calda cu
fasii de bacon si seminte de dovleac.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu