Ingrediente:
-
300gr pastai verzi
-
300gr pastai galbene
-
250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
-
Piept de pui
-
10 oua de prepelita
-
¼ franzela mai veche
-
Usturoi
-
Ulei de masline
-
2 lingurite susan (negru si alb)
-
Sare de Himalaya
-
Piper mozaic
-
Boia spaniola afumata(pimenton)
Preparare
:
Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au
fiert pastaile se in apa cu gheta ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim
procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si
se taie in jumatati.
Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei
de masline. Cand este rumen pieptul de pui se adauga pastaile si se
condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.
Se taie rosiile cherry in jumatati si se dauga peste pastai.
Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan, apoi
crutoanele de paine.
Incorporam crutoanele de paine
si oualele de prepelita in salata apoi presaram susanul si patrunjel verde.
Pofta
buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu