Ingrediente
:
1
piept de pui
2
dovlecei zuchinni
3
morcovi
300
gr ciuperci
2-3
linguri ulei de masline,
Cimbru
Boia
dulce afumata
Usturoi
Sare,
piper
coniac
Preparare:
Se
condimenteaza pieptul de pui cu boia afumata,sare si piper pe ambele parti.
Se
frige pieptul de pui in putin ulei de masline, apoi se pune capacul, se reduce focul la minim si se lasa puiul sa de inabuseasca.Cand puiul este aproape gata se inlatura capacul si se mareste flacara ca sa obtinem o crusta crocanta.
Se
spala dovleceii, morcovii si ciupercile apoi se scurg si se toaca rondele.
In
uleiul de masline in care am fript pieptul de pui calim usturoiul , apoi
adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa
ce s-a evaporat coniacul condimentam si presaram cimbru .
Pofta
buna!