Ingrediente:
400 gr
spanac congelat
Jumatate de
piept de pui
2 ardei
capia
4 oua
3 linguri
smantana
1 buc
mozzarella
Sare, piper mozaic
Maggi
Secretul Gustului Legume
2 linguri
ulei de masline
Preparare:
Intr-o
tigaie sau cratita care merge folosita si la cuptor se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul
capia in putin ulei de masline (eu am folosit tigaia de fonta ).
Dupa ce s-a
calit, scoatem pieptul de pui si ardeiul
si punem la calit spanacul.
Dupa ce s-a
calit si spanacul adaugam inapoi pieptul de pui si ardeiul.
Batem bine
ouale si le amestecam cu smantana si
1 lingurita Maggi Secretul Gustului Legume
Adaugam
ouale batute peste spanac si amestecam bine apoi condimentam cu sare si piper
dupa gust.
Rupem
mozzarella fasii si o punem deasupara compozitiei de spanac.
Introducem
tigaia in cuptorul preincalzit si lasam maxim 15 minute pana prinde o crusta
aurie.
Pofta buna !