Ingrediente
:
250 grame linte
rosie
200 grame
dovleac
2 cepe
2 cuburi
Maggi cu gust de afumatura
1 lingurita
curcuma
2 linguri
ulei de masline2 crengute de cimbru
Sare, piper,
1 litru de
apa
Preparare:
Se curata
ceapa si se caleste putin in uleiul de masline impreuna cu pudra de curcuma.
Se adauga
dovleacul maruntit apoi lintea rosie care a fost spalata.
Intr-un
litru de apa calda se dizolva cuburile Maggi cu gust de afumatura astfel obtinem o nota aparte
Se adauga supa "afumata" peste celelate ingrediente.
Se adauga supa "afumata" peste celelate ingrediente.
Se
condimenteaza supa cu sare si piper, se adauga crengutele de cimbru si se lasa
la fier circa 30 de minute.
Supa se
poate servi asa sau se poate pasa cu blenderul pentru a obtine consistenta unei
creme.
Pofta buna!