Ingrediente :
Maggi Ideea zilei „pui fraged cu verdeata”
6 ciocanele de pui
2 dovlecei zuchinni
2 ardei kapia
3 morcovi
300 gr ciuperci
100 gr. rosii cherry galbene
2-3 linguri ulei de masline,
Boia dulce afumata
Usturoi
Coniac
Patrunjel verde pentru decor
Preparare:
Se condimenteaza pieptul de pui cu Maggi Ideea zilei „pui
fraged cu verdeata”
boia afumata. Se frig ciocanelelede pui in putin ulei de masline.
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile apoi se scurg si
se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui calim
usturoiul , apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul condimentam si presaram cimbru
apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!