Rulouri aperitiv umplute cu piept de pui, bacon ardei capia,ciuperci si cascaval
Ingrediente pt. 10 clatite:
150 ml lapte
100 ml apa minerala
3 oua
2 linguri ulei
un praf de sare
125 g faina
Pentru umplutura ai nevoie de:
Jumatete de piept de pui dezosat
Un ardei capia rosu
200 gr ciuperci
150 gr bacon
150 gr cascaval ras
2 linguri ulei de masline
Sare si piper
Pregatesti asa:
Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si
amesteca bine. Amestecand, adaugam incet apa minerala si lapte, pana se obtine
un aluat subtire si omogen (daca are cocoloase, atunci da-l prin
strecuratoare).
Se incinge o tigaie la foc potrivit si se coc clatitele.
Umplutura o pregatim asa:
In uleiul de masline incins punem la cali pieptul de pui taiat cubulete mici,apoi
ardeiul si ciupercile si asezonam dupa gust.
La amestecul rezultat adaugam jumatate din cascavalul ras
si umplem clatitele formand rulouri.le punem in tava antiaderenta si presaram
cascavalul rams deasupra .
Se dau la cuptor pentru circa 10 minute.
mi-e pofta numai cand citesc reteta...pare usor de facut si gustos,maine incerc
RăspundețiȘtergere