miercuri, 25 noiembrie 2015

CIOCANELE DE PUI CU LEGUME


Ingrediente:

-         5-6 ciocanele de pui;
-         5-6 cartofi mari;
-         5morcovi mari,
-         2-3 linguri ulei de masline,
-         1 pahar vin alb,
-         1 crenguta cimbru verde;
-         1 lingurita cimbru uscat,
-         1 lingurita boia afumata,
-         1 lingurita pudra de usturoi,
-         1 lingurita zahar brun,
-         Sare, piper.

Preparare:
 Intr-o punga se amesteca cimbrul uscat, boiaua, pudra de usturoi, zaharul brun, sarea si piperul impreuna cu uleiul de masline si vinul alb.
Se taie cartofii in sferturi si morcovul rondele
Se spala ciocanelele de pui  si se usuca apoi impreuna cu morcovul si cartofii se pun in punga cu amestecul de condimente si se agita .
Se pun ciocanelele si legumele intr-o tava imbracata cu hartie de copt si se dau la cuptor circa o ora.

Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu