marți, 17 noiembrie 2015

BABY HERING PANE IN ALUAT CU BERE


INGREDIENTE:
-500 g Baby Hering
- 3 oua
- jumatate sticla bere
- faina cat cuprinde
- pudra de usturoi

-sare, piper proaspat macinat
-susan
-un iaurt mic
-un catel de usturoi
-marar, patrunjel
-lamaie
-ulei pentru prajit


PREPARARE:

Batem ouale , apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.Si subtiem cu bere.
condimentam apoi cu sare, piper proaspat macinat si pudra de usturoi.

Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.

Trecem pestele  prin compozitia de rezultata, il presaram cu susan si  il punem la prajit in ulei incins.Se prajeste pe ambele parti si se pune servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei.
Pentru servire se pregateste un sos din iaurt amaestecat usturoi pisat marar si patrunjel fin tocat si optional zeama de lamaie. Acest preparat este excellent servit cu un pahar de bere.



Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu