vineri, 13 noiembrie 2015

Rulouri aperitiv umplute cu piept de pui, bacon ardei capia,ciuperci si cascaval

Rulouri aperitiv umplute cu piept de pui, bacon ardei capia,ciuperci si cascaval




Ingrediente pt. 10 clatite:

150 ml lapte

100 ml apa minerala

3 oua


2 linguri ulei

un praf de sare

125 g faina
30 g unt sau margarina pentru uns tigaia

Pentru umplutura ai nevoie de:
Jumatete de piept de pui dezosat
Un ardei capia rosu
200 gr ciuperci
150 gr bacon
150 gr cascaval ras
2 linguri ulei de masline
Sare si piper

Pregatesti asa:
Se amesteca faina cu sarea, apoi  se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand, adaugam incet apa minerala si lapte, pana se obtine un aluat subtire si omogen (daca are cocoloase, atunci da-l prin strecuratoare).
Se incinge o tigaie la foc potrivit si se coc clatitele.
Umplutura o pregatim asa:
In uleiul de masline incins punem la cali pieptul de pui taiat cubulete mici,apoi ardeiul si ciupercile si asezonam dupa gust.
La amestecul rezultat adaugam jumatate din cascavalul ras si umplem clatitele formand rulouri.le punem in tava antiaderenta si presaram cascavalul rams deasupra .
Se dau la cuptor pentru circa 10 minute.

Un comentariu: