miercuri, 2 decembrie 2015

SUPA CREMA DE CIUPERCI CU NAUT SI AFUMATURA


Ingrediente

1 kg ciuperci
200 gr naut fiert (ca sa fiarba mai repede si sa iasa toxinele din naut se pune la inmuiat in apa calduta cu o ligurita de bicarbonat, 
apoi se firbe cam 20 min la" oala minune")
200 gr afumatura
1 ceasca smantana
1 ceasca coniac
Sare,piper
Marar , partrunjel
Apa


Preparare

Se fierbe nautul si se scurge de apa.
Se caleste afumatura cu ciupercile , apoi se condimenteaza, se stinge cu coniac si se mai lasa putin la foc pana se evapora alcoolul.
Se adauga apa si se pune la fiert impreuna cu jum atate din cantitatea de naut.
Cealalta parte de naut impreuna cu smantana se paseaza cu blenderul si se adauga in supa.
La final se pune patrunjelul si mararul tocat fin.

Eu servesc supa cu crutoane de paine care le ung cu un amestec de unt , patrunjel tocat fin, parmesan ras si putin usturoi care le dau la cuptor cam 5 minute.


Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu