luni, 24 octombrie 2016

SUPA DE LINTE ROSIE SI DOVLEAC


Ingrediente :
250 grame linte rosie
200 grame dovleac
2 cepe
2 cuburi Maggi cu gust de afumatura
1 lingurita curcuma
2 linguri ulei de masline2 crengute de cimbru
Sare, piper,
1 litru de apa


Preparare:
Se curata ceapa si se caleste putin in uleiul de masline impreuna cu pudra de curcuma.
Se adauga dovleacul maruntit apoi lintea rosie care a fost spalata.
Intr-un litru de apa calda se dizolva cuburile Maggi cu gust de afumatura  astfel obtinem o nota aparte
 Se adauga supa "afumata" peste celelate ingrediente.
Se condimenteaza supa cu sare si piper, se adauga crengutele de cimbru si se lasa la fier circa 30 de minute.
Supa se poate servi asa sau se poate pasa cu blenderul pentru a obtine consistenta unei creme.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu