Ingrediente :
·
1 kg pastai verzi congelate
·
1 piept de pui
·
2 lingurite ulei de susan presat
la rece
·
½ lingurita piper cayne
·
½ lingurita boia dulce
·
½ lingurita usturoi pudra.
·
Sare
Preparare :
Se spala pastaile si se fierb in apa cu sare
circa 8 minute, apoi se scot in apa rece cu gheata pentru a opri procesul de
gatire.
Se lasa pastaile la scurs.
Se taie cubulete pieptul de pui si se trage la
tigaie in uleiul de susan.
Se adauga pastaile peste pieptul de pui si se condimenteaza cu piper cayne, boia
dulcem pudra de usturoi si sare dupa gust.
Se servesc calde.
Pastaile
verzi reprezinta o sursa importanta de vitamine si proteine, dovedindu-se
că acestea au proprietati de scădere a colesterolului, de combatere a
afecţiunilor cardiovasculare, de reglare a nivelului glicemiei, de reducere a
riscului de obezitate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu