Ingrediente
:
4 fileuri de
macrou
250 gr
arpacas
1 conserva
amestec de fasole si naut
2 lamaii
2 linguri
ulei de masline
Sare
Piper
Patrunjel
verde
Preparare :
Se spala
bine arpacasul si se pune la fiert in apa cu sare.
Dupa ce a
fiert arpacasul se scurge de excesul zeama si se amesteca cu mixul de fasole.
Se sareaza
macroul si se frige pe ambele parti .Se taie o lamaie rondele si se frige pana
are un aspect caramelizat.
Se macroul
il rupem bucati si il punem peste amestecul de arpacas si fasole.
Intr-un
borcan punem zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper si o lingurita de
mustar dulce si apoi agitam bine pana obtinem un sos.
Se stropeste
salata cu sos si se serveste cu patrujel verde si felii de lamaie caramelizate.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu