marți, 29 martie 2016

SALATA DE ARPACAS CU MIX DE FASOLE SI MACROU FRIPT



Ingrediente :

4 fileuri de macrou
250 gr arpacas
1 conserva amestec de fasole si naut
2 lamaii
2 linguri ulei de masline
Sare
Piper
Patrunjel verde
Preparare :
Se spala bine arpacasul si se pune la fiert in apa cu sare.
Dupa ce a fiert arpacasul se scurge de excesul zeama si se amesteca cu mixul de fasole.
Se sareaza macroul si se frige pe ambele parti .Se taie o lamaie rondele si se frige pana are un aspect caramelizat.
Se macroul il rupem bucati si il punem peste amestecul de arpacas si fasole.
Intr-un borcan punem zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper si o lingurita de mustar dulce si apoi agitam bine pana obtinem un sos.
Se stropeste salata cu sos si se serveste cu patrujel verde si felii de lamaie caramelizate.
Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu