vineri, 12 august 2016

PUI FRAGED CU CIUPERCI SI ZUCHINNI



Ingrediente :
Maggi Ideea zilei „pui fraged cu verdeata”
6 ciocanele de pui
2 dovlecei zuchinni
2 ardei kapia
3 morcovi
300 gr ciuperci
100 gr. rosii cherry galbene
2-3 linguri ulei de masline,
Boia dulce afumata
Usturoi
Coniac
Patrunjel verde pentru decor
Preparare:
Se condimenteaza pieptul de pui cu Maggi Ideea zilei „pui fraged cu verdeata”
boia afumata. Se frig ciocanelelede  pui in putin ulei de masline.
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui calim usturoiul , apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul condimentam si presaram cimbru apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu