Ingrediente:
1 lingura de unt
1 lingura de ulei
3 cepe galbene
1 lingurita de zahar brun
1 lingura de faina
2 cuburi Maggi cu gust de afumatura
500 ml de apa
100 ml de vin alb
500 ml de supa de vita
8 felii de paine
100 g de parmezan
100 gr cascaval
Cimbru
Fulgi de chilli
Mod de
preparare:
Se pune untul si uleiul intr-o cratita, se adauga
zaharul si cepele taiate solzisori subtiri . Acestea trebuie gatite la foc mediu circa 10 minute cana devin aurii.
Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza
bine, apoi se adauga vinul, apa si supa de vita. Se reduce focul,
acoperim vasul si se mai lasa supa la fiert 10-15 minute la foc mediu.
Se frig feliile de paine pe ambele parti
Se pune supa supa in 4 boluri diferite. Deasupra supei se
pun feliile de paine prajita si se presara cu parmezanul ras si cascaval.
Se dau bolurile cu supa la cuptor pentru 5-10 minute pana se topesc parmezanul si cascavalul .
Se serveste supa calda ornata cu cimbru iar pentru un strop de “iuteala” se pot presara fulgi de chilli.
Se dau bolurile cu supa la cuptor pentru 5-10 minute pana se topesc parmezanul si cascavalul .
Se serveste supa calda ornata cu cimbru iar pentru un strop de “iuteala” se pot presara fulgi de chilli.
Pofta buna !
superba!!mi-ai facut o pofta nebuna.....
RăspundețiȘtergere