Ingrediente:
500 gr carnati de curcan
Maggi Secretul Gustului Gaina
2 dovlecei
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
1 conseva naut
250 gr ciuperci
2 linguri ulei de masline
1 lingurita boia afumata
1 lingurita curcuma
2 catei ustroi
Sare, piper
Preparare:
Se spala si se curata ardeiul gras apoi se taie in bucati
potrivite.Procedam la fel si cu dovleceii si ciupercile. Se curata usturoiul , se
toaca marunt, se pune la calit in ulei
de masline apoi adaugam boiaua afumata si curcuma .Punem ardeiul si
dovleceii la calit, apoi adaugam ciupercile, nautul, Maggi Secretul Gustului
Gaina si o ceasca de apa. Punem capacul si lasam leguleme sa se inabuseasca
circa10 min.
Verificam daca s-au gatit legumele dar nu la stadiul sa
devina foarte moi deoarece isi pierd din substantele nutritive, asezonam cu
sare si piper.
Frigem pe grillul de aragaz carnatii de curcan si ii servim
alaturi de tocanita marocana.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu