sâmbătă, 14 noiembrie 2015

SALATA CU PIEPT DE PUI PICANT SI INELE CROCANTE DE CEAPA ROSIE




Ai nevoie de:

O salata Iceberg
Un castravete
Cateva ridichi
O ceapa rosie mare
Cateva fire da marar tocat fin
Jumatate de piept de pui
Boia de ardei iute
O cescuta de smantana
Pesmet
Susan
Sare piper
Otet
Ulei de masline

Pregatesi asa:

Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. 
Tai ceapa rondele si separi inelele.
Inelele de ceapa se trec prin smantana condimentata cu sare si piper apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc in ulei de masline. 
Se scot pe servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei si se lasa la racit.
Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in putin unt condimentat cu sare , piper si boia iute.
Dupa ce legumele sunt spalate si tocate se amesteca si se asezoneaza dupa gust la final se adauga pieptul de pui si inelele de ceapa.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu