vineri, 13 noiembrie 2015

PARJOALE CROCANTE CU " LEGUME SPORT"

PARJOALE CROCANTE CU " LEGUME SPORT"


Ingrediente:

1 kg cartofi
3 morcovi medii
2 ardei capia
1 legatura ceapa verde
1pahar de parmesan ras sau cascaval
3 oua
Pesmet
Susan
Sare si piper dupa gust
Usturoi pudra cca jumatate de lingurita
Ulei pentru prajit


Preparare:

Se caleste  ceapa impreuna cu ardeiul capia si se lasa la racit.
Se fierb si se racesc morcovii si cartofii apoi se paseaza.

Se amesteca ingredientele de mai sus cu parmezanul, un ou si pudra de usturoi si se condimenteaza dupa gust.

Se fosmeaza parjoalele care se dau prin ou si prin amestecul de pesmet si susan si se prajesc, sau se face amestec de ou cu o lingurita de ulei si trecem parjoalele prin el si apoi in amestecul de pesmet si de dau la cuptor pana devin crocante .


Se servesc cu  ketchup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu