Ingrediente:
-
2 vinete
-
250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
-
4 fileuri de macrou
-
Ulei de masline
-
1 lingurita susan negru
-
½ cescuta alune
-
Sare de Himalaya
-
Piper mozaic
-
Patrunjel verde
-
Sos de soia light
Preparare
:
Se spala vinetele si se taie rondele, se sareaza si apoi se lasa un
timp.
Se spala vinetele de excesul de sare si se curg, apoi se tamponeaza cu
un servet.
Se trec vinetele prin faina si se frig in putin ulei de masline.
Se condimenteaza fileurile de macrou si se frig pe ambele parti.
Se taie rosiile cherry in jumatati .
Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan.
Asezam feliile de vinete pe platou, apoi bucati de macrou, rosiile
chery iar la final presaram patrunjel, suasn si alune tocate grosier si stropim
cu de ulei de masline.
La servire adaugam sos de soia.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu