duminică, 30 octombrie 2016

SUPA DE ARPACAS, NAUT SI CIUPERCI CU BACON CROCANT


Ingrediente:
1 cana arpacas
1cana naut
150 gr bacon feliat
150 gr ciuperci
2 cuburi Maggi cu gust de afumatura
2 morcovi
2 linguri ulei de masline
1.5 l apa
Sare
Piper mozaic
2 fire cimbrisor


Preparare:

Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert  in apa cu sare. Dupa arpacasul si nautul au dat in clocot se alege spuma si se adauga morcovul tocat marunt si cuburile Maggi cu gust de afumatura (ador aroma asta) .
Intr-o tigaie non aderenta se frige baconul pe ambele parti pana devine crocant.


Se scoate baconul  din tigaie si se frig giupercile condimentate cu sare si piper astfel ciupercile absorb aroma baconului.
Ciupercile se frig in doua transe pentru ca daca se pun toate o singura data sunt prea ingramadite si nu se frig frumos.
Cand supa este aproape gata se adauga uleiul de masline,ciupercile fripte , fasiile de bacon si cimbrisorul maruntit.
Aceasta supa este perfecta pentru zilele racoroase de toamna.
Pofta buna !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu