Ingrediente:
1 cana arpacas
1cana naut
150 gr bacon feliat
150 gr ciuperci
2 cuburi Maggi cu gust de afumatura
2 morcovi
2 linguri ulei de masline
1.5 l apa
Sare
Piper mozaic
2 fire cimbrisor
Preparare:
Se spala arpacasul si nautul si se
pun la fiert in apa cu sare. Dupa
arpacasul si nautul au dat in clocot se alege spuma si se adauga morcovul tocat
marunt si cuburile Maggi cu gust de afumatura (ador aroma asta) .
Intr-o tigaie non aderenta se frige
baconul pe ambele parti pana devine crocant.
Se scoate baconul din tigaie si se frig giupercile condimentate
cu sare si piper astfel ciupercile absorb aroma baconului.
Ciupercile se frig in doua transe pentru ca daca se pun toate o singura data sunt prea ingramadite si nu se frig frumos.
Cand supa este aproape gata se adauga
uleiul de masline,ciupercile fripte , fasiile de bacon si cimbrisorul maruntit.
Aceasta supa este perfecta pentru
zilele racoroase de toamna.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu