sâmbătă, 5 noiembrie 2016

PANNA COTTA “ FALSA”


Ingrediente:

500 ml lapte de soia sau de migdale
1 esenta  de vanilie
5 linguri miere
½ lingurita suc de lamaie
2 foi gelatina neutra naturala din agar- agar
Zemeura si afine
Menta

Preparare :

Se pune gelatina la inmuiat in apa rece. Cand gelatina s-a inmuiat se amesteca  cu putina apa calda ca sa de dizolve complet.
Intr-un bol punem laptele de soia impreuna cu mierea, vanilia, zeama de lamaie si gelatina diluata si apoi amestecam bine.
Turnam amestecul in bolurile pentru servire si dam la rece penru circa 3 ore pana se aseaza. Ornam cu fructe de padure  si frunzulite de menta.
Se poate servi atat rece cat si la temperatura camerei.
Acest desert este indicat pentru persoanele cu intoleranta la lactoza fiind un preparat de post.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu