INGREDIENTE:
-
2 fructe de avocado
-
1 piept de pui dezosat
-
½ pachet foi de placinta
-
1 lamaie
-
1 ardei gras
-
½ ceasca nuci caju
-
1 lingurita boia dulce
-
1 lingurita curcuma
-
4 linguri ulei de masline
-
Sare, piper mozaic
PREPARARE:
Taiem foile de placinta in patrate de circa 10
cm .
Ungem cu ulei de masline cate 3 foi de placinta si le asezam intercalat in
tava de briose pentru a obtine forma cosuletelor.Coacem cosuletele 5-7
minute.
Dupa ce s-au copt cosuletele le lasam la racit.
Frigem
pieptul de pui in ulei de masline ilc ondimentam cu sare, piper mozaic proaspat
macinat, boia dulce si curcuma, adaugam ardeiul taiat cubulete, iar spre final
cand pieptul de pui este aproape gata coaja rasa de lamaie.
Intr-un
bol pasam un fruct de avocado cu 1 lingura ulei de masline, zeama de la
jumatate de lamaie sare si piper apoi incorporam nucile caju maruntite.
Taiem
celalat fruct de avocado cubulete si il amestecam cu pieptul de pui.
Compozitia
rezultata o punem in cosulete si ornam cu triunghiuri mici de lamaie si nuci
caju. Alaturi de cosulete servim pasta de avocado si caju.
Pofta
buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu