INGREDIENTE PENTRU 3 PORTII:
3 fructe de avocado
3 oua de rata
150 gr prosciuto crudo
afumat
100 gr valeriana
100 gr ciuperci champignon
2 lingurite otet balsamic
1 lingurita ulei de masline
Sare, piper
PREPARARE:
Se fierb oualele de rata moi , apoi se racesc zub jet de
apa rece si se curata de coaja.
Se curata avocado de coaja , se taie pe jumatate apoi se
inlatura samburele . Ca sa incapa oul fiert in avocado se mai scobeste putin.
Se imbraca avocado in fasii subtiri de prosciuto
crudo si se frige in tigaia non
aderenta.
Se frig ciupercile taiate feliute si se condimenteaza cu
sare si piper.
Pe platoul de servire se pune valeriana care a fost spalata si scursa,
amestecata cu ciupercile fripte alaturi de
avocado umplut cu ou, apoi se stropeste cu o vinegreta preparata din
otet balsamic amestecat cu ulei de masline.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu