Ingrediente:
-
5-6 ciocanele de
pui;
-
5-6 cartofi mari;
-
5morcovi mari,
-
2-3 linguri ulei
de masline,
-
1 pahar vin alb,
-
1 crenguta cimbru
verde;
-
1 lingurita
cimbru uscat,
-
1 lingurita boia
afumata,
-
1 lingurita pudra
de usturoi,
-
1 lingurita zahar
brun,
-
Sare, piper.
Preparare:
Intr-o punga se amesteca cimbrul uscat,
boiaua, pudra de usturoi, zaharul brun, sarea si piperul impreuna cu uleiul de
masline si vinul alb.
Se taie cartofii in sferturi
si morcovul rondele
Se spala ciocanelele de pui si se usuca apoi impreuna cu morcovul si
cartofii se pun in punga cu amestecul de condimente si se agita .
Se pun ciocanelele si
legumele intr-o tava imbracata cu hartie de copt si se dau la cuptor circa o
ora.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu