Ingrediente
1 kg ciuperci
200 gr naut fiert (ca sa fiarba mai repede si sa iasa toxinele din naut se pune
la inmuiat in apa calduta cu o ligurita de bicarbonat,
apoi se firbe cam 20 min
la" oala minune")
200 gr afumatura
1 ceasca smantana
1 ceasca coniac
Sare,piper
Marar , partrunjel
Apa
Preparare
Se fierbe nautul si se
scurge de apa.
Se caleste afumatura cu
ciupercile , apoi se condimenteaza, se stinge cu coniac si se mai lasa putin la
foc pana se evapora alcoolul.
Se adauga apa si se pune
la fiert impreuna cu jum atate din cantitatea de naut.
Cealalta parte de naut
impreuna cu smantana se paseaza cu blenderul si se adauga in supa.
La final se pune
patrunjelul si mararul tocat fin.
Eu servesc supa cu
crutoane de paine care le ung cu un amestec de unt , patrunjel tocat fin,
parmesan ras si putin usturoi care le dau la cuptor cam 5 minute.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu