Ai nevoie de:
O salata Iceberg
Un castravete
Cateva ridichi
O ceapa rosie mare
Cateva fire da marar
tocat fin
Jumatate de piept de pui
Boia de ardei iute
O cescuta de smantana
Pesmet
Susan
Sare piper
Otet
Ulei de masline
Pregatesi asa:
Intai se gatesc inelele
de ceapa si pieptul de pui.
Tai ceapa rondele si separi inelele.
Inelele de ceapa se trec
prin smantana condimentata cu sare si piper apoi prin pesmet amestecat cu susan
si se prajesc in ulei de masline.
Se scot pe servetel de hartie ca sa absoarba
excesul de ulei si se lasa la racit.
Pieptul de pui se taie
cubulete si se caleste in putin unt condimentat cu sare , piper si boia iute.
Dupa ce legumele sunt
spalate si tocate se amesteca si se asezoneaza dupa gust la final se adauga
pieptul de pui si inelele de ceapa.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu