PARJOALE
CROCANTE CU " LEGUME SPORT"
Ingrediente:
1 kg cartofi
3
morcovi medii
2
ardei capia
1
legatura ceapa verde
1pahar
de parmesan ras sau cascaval
3
oua
Pesmet
Susan
Sare
si piper dupa gust
Usturoi
pudra cca jumatate de lingurita
Ulei
pentru prajit
Preparare:
Se
caleste ceapa impreuna cu ardeiul capia
si se lasa la racit.
Se
fierb si se racesc morcovii si cartofii apoi se paseaza.
Se
amesteca ingredientele de mai sus cu parmezanul, un ou si pudra de usturoi si
se condimenteaza dupa gust.
Se
fosmeaza parjoalele care se dau prin ou si prin amestecul de pesmet si susan si
se prajesc, sau se face amestec de ou cu o lingurita de ulei si trecem
parjoalele prin el si apoi in amestecul de pesmet si de dau la cuptor pana
devin crocante .
Se servesc cu ketchup.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu