miercuri, 18 noiembrie 2015

"CORNUL ABUNDENTEI"- CU SALATA DE CRUDITATI SI FILE DE MACROU FRIPT



Ingrediente  pentru 4 portii:
-          500- 700 gr aluat foietaj
-          Un ou
-          Susan
-          4 fileuri de macrou
-          O varza mica alba
-          O varza mica rosie
-          2 morcovi
-          Lamaie
-          Ulei de masline
-          Sare, piper
-          Optional  maioneza
-          Hartie de copt
Preparare:
Se realizeaza din hartie (3 straturi suprapuse – ca sa ramana conurile tepene) de copt 4 conuri.
Aluatul de foietaj se taie in fasii de circa 1,5 cm.
Se imbraca conurile ce hartie cu aluatul de foietaj , apoi se ung cu ou si se presara susan.
Se dau la cuptor intre 25-40 de minute in functie de cuptor.
Dupa ce s-au copt conurile se lasa la racit di apoi se indeparteazaq hartia de copt.

Fileurile de macrou se condimenteaza si se frig pe gril sau intr-o tigaie nonaderenta.
Dupa ce s-au racit de desfac fileurile de macrou in fasii potrivite.
Se toaca varza , morcovul se da prin razatoare si se amesteca cu macroul fript , apoi se potriveste cu ulei si zema de lamaie dupa gust(se poate adauga si o lingura de maioneza).
Dupa ce s-au racit cornurile se umplu cu salata de curditati si peste.

Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu