duminică, 15 noiembrie 2015

SALATA CALDA DE FASOLE CU MUSCHIULET AFUMAT SI CRUTOANE CU USTUROI SI IERBURI AROMATE



O salata calda, usor de facut 
INGREDIENTE:
400 gr fasole alba fiarta (merge si cea din conserva )
4 rosii date pe razatoarea
4 catei de usturoi
150 gr muschi afumat
Cimbru, rozmarin, patrunjel
1 pahar vin alb
Ulei de masline
6 felii paine veche
Parmezan ras
PREPARARE :
in putin ulei de masline se caleste o parte din usturoi si muschiuletul afumat taiat marunt, apoi se adauga rosiile date pe razatoare si vinul alb.
Se adauga apoi fasolea fiarta .
Se toaca marunt patrunjelul, cimbrul si rozmarinul, o parte din verdeata se pune peste fasole iar cealalta o pastram pentru crutoane.
Rupem painea veche in bucatele mici.
Intr-o tigaie nonaderenta punem putin ulei de masline si calimusturoiul peste care punem bucatile de paine si verdeturile iar la final putin parmezan ras.
Se amesteca fasolea cu crutoanele de paine si se serveste calda.

Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu