marți, 17 noiembrie 2015

CUS CUS CU MAROU PICANT


INGREDIENTE:
4 fileuri de macrou dezosat
zeama de la 2 lămâi
2 linguri ulei de măsline

1 linguriță de ardei iute fin tocat

Sos Tabasco
Sos soia

patrunjel verde tocat
200g de cușcuș
250ml supă fierbinte de pui
sare, piper


Preparare:

Se prepara un dressing cu sos Tabasco, zeama de lamaie, sos soia, piper in care se lasa la marinat cateva minute fileul de macrou.
Se incinge tigaia grill si se frige fileul de macrou pana devine rumen.

Intr-un bol se pune cuscus-ul si se toarna peste 250 ml supa de pui fierbinte si se acopera vasul cu folie alimentara.
Se lasa asa timp de 5 minute.
Se amesteca cuscus-ul cu ulei de masline, sare, piper,patrunjel fin tocat, ardei iute rosu tocat marunt, zeama de lamaie si la final se adauga fileul de macrou rupt in bucati.


Este un preparat ideal pentru o cina usoara si rapida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu