INGREDIENTE:
4
fileuri de macrou dezosat
zeama
de la 2 lămâi
2
linguri ulei de măsline
1 linguriță de ardei iute fin tocat
Sos
Tabasco
Sos
soia
patrunjel verde tocat
200g de cușcuș
250ml supă fierbinte de pui
sare,
piper
Preparare:
Se
prepara un dressing cu sos Tabasco, zeama de lamaie, sos soia, piper in care se
lasa la marinat cateva minute fileul de macrou.
Se
incinge tigaia grill si se frige fileul de macrou pana devine rumen.
Intr-un
bol se pune cuscus-ul si se toarna peste 250 ml supa de pui fierbinte si se
acopera vasul cu folie alimentara.
Se
lasa asa timp de 5 minute.
Se
amesteca cuscus-ul cu ulei de masline, sare, piper,patrunjel fin tocat, ardei
iute rosu tocat marunt, zeama de lamaie si la final se adauga fileul de macrou
rupt in bucati.
Este
un preparat ideal pentru o cina usoara si rapida.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu