duminică, 15 noiembrie 2015

PATEU DE NAUT SI FASOLE ROSIE - DE POST


Ingrediente:
1 conserva fasole rosie;
1 conserva naut;
2 linguri pasta de tahini;
2-3 linguri ulei de masline;
1-2 catei de usturoi;
½ lingurinta paprika;
sare si piper proaspat macinat
zeama de lamaie dupa gust.

Preparare:
Se scurg de zeama conservele de naut si de fasole, oprindu-se putina zeama.
Se paseaza in robotul de bucatarie sau cu ajutorul blenderului nautul impreuna cu fasolea rosie, cu uturoiul, pasta de tahini, uleiul de masline si pudra de paprika adaugandu-se putina zeama de la naut pentru a se obtine consistenta dorita. se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Se serveste pe felii de paine prajita frecate cu usturoi.
Acest pateu este un excelent produs de post care poate inlocuii cu succes pateul din comert, avand un aport nutritiv ridicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu