Ingrediente:
-
1
pahar (300gr) lapte;
-
1
pahar zahar;
-
½ pahar ulei;
-
1
ou;
-
5
linguri dulceata de caise;
-
1
lingurita praf de copt stins in suc de portocala;
-
2
pahare faina;
-
1
pahar caise si coaja de portocala confiate
-
1
pastaie vanilie;
-
1
esenta lamaie;
-
Pasta
de fondant diverse culori pentru ornat.
Preparare:
Se mixeaza
intr-un bol oul cu zaharul si uleiul, se adauga apoi laptele si semintele din
pastaia de vanilie.
In
compozitia rezultata se incorporeaza faina cernuta, praful de copt stins in
putina zeama de portocala , dulceata de caise, esenta de lamaie si fructele
confiate.
Se toarna
compozitia in forme de briose , se coc circa 20-25 min .
Dupa ce s-au
copt briosele se lasa la racit.
Din pasta de
fondant se decuperaza diverse forme si se orneaza briosele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu