Ingrediente
25g de unt moale
1 căţel de usturoi, zdrobit
10 felii de pâine albă, mai veche
2 roşii
1 ardei
50g de şuncă
200ml de lapte sau supa
de pui
2ouă
70g de cascaval ras
Nucsoara
Sare, piper
Mod de preparare
Se încinge cuptorul
aragazului. Se amestecă untul cu usturoiul, apoi se foloseşte puţin amestec
pentru a unge o tavă de copt nu prea adâncă. Restul untului se întinde pe
feliile de pâine.
Se aşază feliile de
pâine, sunca feliata subtire, rosiile feliute, cascavalul si ardeiul în tava de copt, astfel încât acestea să se
suprapună puţin.
Se amestecă
laptele/ supa cu ouăle, se asezonează.
Se toarnă peste pâine şi se apasă feliile uşor în lichid. Se lasă deoparte 5
minute. Se presară restul de cascaval razuit , apoi se dă la cuptor timp de
20-30 de minute, până ce budinca se rumeneşte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu