Ingrediente pentru 4 portii:
-
500- 700 gr aluat
foietaj
-
Un ou
-
Susan
-
4 fileuri de
macrou
-
O varza mica alba
-
O varza mica rosie
-
2 morcovi
-
Lamaie
-
Ulei de masline
-
Sare, piper
-
Optional maioneza
-
Hartie de copt
Preparare:
Se realizeaza din hartie (3 straturi
suprapuse – ca sa ramana conurile tepene) de copt 4 conuri.
Aluatul de foietaj se taie in fasii
de circa 1,5 cm.
Se imbraca conurile ce hartie cu
aluatul de foietaj , apoi se ung cu ou si se presara susan.
Se dau la cuptor intre 25-40 de
minute in functie de cuptor.
Dupa ce s-au copt conurile se lasa la
racit di apoi se indeparteazaq hartia de copt.
Fileurile de macrou se condimenteaza
si se frig pe gril sau intr-o tigaie nonaderenta.
Dupa ce s-au racit de desfac
fileurile de macrou in fasii potrivite.
Se toaca varza , morcovul se da prin
razatoare si se amesteca cu macroul fript , apoi se potriveste cu ulei si zema
de lamaie dupa gust(se poate adauga si o lingura de maioneza).
Dupa ce s-au racit cornurile se umplu
cu salata de curditati si peste.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu