Ingrediente pentru 4 portii :
250 gr bacon afumat
1 litru de apa sau supa de pui
2 tije de praz
1 buchetel de broccoli
1 ceapa
1 catel de usturoi
1 tija de apio (telina)
Paine feliata veche.
Ulei de masline
Sare , piper.
Preparare:
Se toaca ceapa , prazul si tija de apio marunt si se calesc in putin
ulei de masline, apoi se pun la fiert impreuna cu broccoli intr-un litru de apa
sau supa de pui.
Dupa ce a fiert se paseaza cu
blenderul, se adauga uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper.
Feliile de paine se freaca cu catelul de usturoi si se stropesc cu
putin ulei de masline si se dau la cuptor
pana se rumenesc. Se taie apoi cubulete.
Baconul se frige la in tigaia de teflon dupa care se taie cubulete.
Supa se serveste cu crutoanele de paine si baconul fript.
Dupa gust se mai pot adauga si seminte de pin trase la tigaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu