marți, 17 noiembrie 2015

Supa crema de fasole cu smantana, carnati chorizo





Ingrediente :
 - 500 gr fasole alba
- 1 morcov
- 100 ml smantana pentru gatit
- 150 gr carnat Chorizo
- 2-3 cuburi Maggi
- patrunjel verde
-sare, piper
-ulei de masline
-patrunjel verde

Preparare :
Se fierbe 500 gr fasole alba cu 1 morcov tocat marunt si 2-3 cuburi Maggi cu gust de afumatura(se poate folosi cu succes si fasolea alba prefiarta-din conserava) 
Cand fasolea este fiarta se  paseaza cu blenderul si se adauga 100 ml smantana pentru gatit, se asezoneaza cu piper proaspat macinat.
 Se taie feliute carnatul chorizo si se frige intr-o tigaie non aderenta.
 La final se adauga rondelele de carnat fript si patrunjel fin tocat.
 Este o supa excelenta pentru zilele racoroase de toamna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu