duminică, 15 noiembrie 2015

CIORBA DE PRAZ CU NAUT




Ingrediente:

-          1 fir de praz
-          1 conserva naut
-          4 rosii
-          1 morcov
-          O telina mica cu frunze
-          2 linguri ulei de masline
-          Leustean verde
-          Sare, piper
-          2 oua fierte pentru servire

Preparare:

Se curata prazul si se spala apoi se lasa la scurs. Se taie prazul rondele si se caleste in uleiul de masline.
Se coc rosiile, apoi se curate si se taie cubulete. Se curate morcovul si telina si se tai cubulete.
Se adauga rosiile, morcovul , telina si nautul  peste praz , se condimenteaza si se acopera 1 l de apa.
La final dupa ce fierbe ciorba se presara deasupra telina si leusteanul tocate fin.
Se serveste cu felii de ou fiert.
Este un preparat  dietetic.

Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu