O salata calda, usor de facut
INGREDIENTE:
400 gr fasole alba fiarta (merge si cea din conserva )
4 rosii date pe razatoarea
4 catei de usturoi
150 gr muschi afumat
Cimbru, rozmarin, patrunjel
1 pahar vin alb
Ulei de masline
6 felii paine veche
Parmezan ras
PREPARARE :
in putin ulei de masline se caleste o parte din usturoi si
muschiuletul afumat taiat marunt, apoi se adauga rosiile date pe razatoare si
vinul alb.
Se adauga apoi fasolea fiarta .
Se toaca marunt patrunjelul, cimbrul si rozmarinul, o parte
din verdeata se pune peste fasole iar cealalta o pastram pentru crutoane.
Rupem painea veche in bucatele mici.
Intr-o tigaie nonaderenta punem putin ulei de masline si
calimusturoiul peste care punem bucatile de paine si verdeturile iar la final
putin parmezan ras.
Se amesteca fasolea cu crutoanele de paine si se serveste
calda.
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu